Min sida

Uniform – Agri


UNIFORM – Agri är ett internationellt managementsystem från Holland som vänder sig till mjölk- och köttproducenter. Företaget växer i snabb takt och programmet installerades nyligen på sin 10 000 gård. Vi har nu börjat sälja in mjukvaran på gårdar i Skåne och Sverige.

  1. Uniform-Agri Mjölk Eftersom vi anser att alla bönder kommer att ha egna MGM system på gården inom fem till tio år så vill vi vara med och hjälpa bönderna i denna process. Det innebär att vi kommer att förmedla Uniform-Agris mjukvara till våra medlemmar. Vi kommer också att ta fram datorpaket som våra kunder kan köpa tillsammans med den support som kan behövas på gården för att hålla IT‑säkerheten på gården på en optimal nivå.
  2. Uniform-Agri Kött Det är också viktigt att vi får med oss våra köttbönder på ”MGM-system‑tåget”. Det innebär att Uniform‑Agri tar fram en speciell nötköttsversion som vi räknar med att vi kan börja sälja i början av 2018.
  3. DeLaval, Lely och GEA Som vi nämnt ovan så vill vi stimulera våra medlemmar att använda sina MGM system på gården så optimalt som möjligt – det innebär att vi bjuder in DeLaval, Lely och GEA till våra lokaler om man så önskar för att hålla kurser åt de bönder som har investerat eller tänker investera i dessa system. Vi jobbar parallellt för att försöka få DeLaval, Lely och GEA att bli godkända som Stalljournaler.

Vid frågor kontakta rådgivarna på Skånesemin: Cissi Bjerström 0415-19 514, Jannike Andersson 0415-19 534 eller vår IT-projekt ledare Christoffer Isenstråle 0415-19 515

https://www.uniform-agri.com/

 

Beställningsformulär mjölk

 

Beställningsformulär kött