Logga in på TopCow

Karriär


Skånesemin bygger på kundservice, engagemang, pålitlighet och värdeskapande. Vi är rädd om våra kunder och vill alltid ha en service i högsta klass vilket innebär att våra medarbetare har, utöver kompetens, frihet, målmedvetenhet och respekt för att driva Skånesemins verksamhet framåt vilket är det slutliga målet. Detta ger vi till vår personal genom extern och intern utbildning så som att hämta kunskap och erfarenhet från andra delar av organisationen eller liknande företag vi samarbetar med.

Intresserad?

Kontakta gärna någon under fliken personal om du har frågor eller växeln 0415 195 00.

Just nu har vi en ledig tjänst! Säljare

Vi stärker vårt avelsteam och söker därför efter en dosförsäljare. Den person vi söker har ett stort intresse av kundrelationer. Du ska också tycka det är stimulerade att jobba i en säljroll gentemot kund men där det också är viktigt att jobba i team med andra kollegor. Vi förutsätter att du har körkort. Har du erfarenhet från branschen i en säljande roll är det meriterande. Personligen är du positiv, drivande och arbetar proaktivt i din roll. Vi erbjuder dig ett spännande och fritt arbete på en modern arbetsplats där vi har roligt när vi jobbar!

Tjänsten gäller tillsvidare. Tjänstgöringsgrad och placering kan diskuteras. Tillträde efter överenskommelse. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Christoffer Isenstråle (VD) på 0415‑195 15.

Välkommen med din ansökan, e-posta till christoffer.isenstrale@skanesemin.se Rekryteringsprocessen kommer att pågå fortlöpande så skicka in din ansökan så fort du får tillfälle!