Logga in på TopCow

Uniform – Agri


Uniform-Agri är ett internationellt managementsystem från Holland som vänder sig till mjölk- och köttproducenter. Företaget växer i snabb takt och programmet installerades nyligen på sin 10 000 gård. Vi har nu börjat sälja in mjukvaran på gårdar i Skåne och Sverige.

  1. Uniform-Agri Mjölk
    Eftersom vi anser att alla lantbrukare kommer att ha egna MGM system på gården inom fem till tio år så vill vi vara med och hjälpa bönderna i denna process. Det innebär att vi kommer att förmedla Uniform-Agris mjukvara till våra medlemmar. Vi kommer också att ta fram datorpaket som våra kunder kan köpa tillsammans med den support som kan behövas på gården för att hålla IT‑säkerheten på gården på en optimal nivå. Uniform-Agri mjölk finns ute på gårdar, om ni är intresserade så ring er rådgivare för mer info. Tillsammans med detta paket finns också en app för programmet som kostar cirka 90 £/år, där kan man registrera samma sak som på datorn utan att ha tillgång till internet. De är först vid synkroniseringen med datorn där det behövs internet, vilket räcker med en gång/dag.
  2. Uniform-Agri Kött
    Uniform-Agri Kött är ett av de första uppföljningsprogrammen för Köttproducenter. Programmet är baserat på en dator men det finns också en app till telefonen som kan användas ute i stallet för till exempel rapportering av kalvning, brunst och avvänjning. Detta synkroniseras med programmet när telefonen får internet uppkoppling vilket gör att det inte krävs internet i stallen eller ute på betet för att få tag på information.Något som också finns i programmet är viktkurver på tillväxten där man kan lägga in egna vikter och förväntad vikt, korrigerade 200, 365 0ch 550 dagars vikt och kokort på alla djuren i besättningen. Kokorten finns också i appen. Man kan också lägg in del olika grupperna i stall och på bete för att veta vilka djur som befinner sig var. Det är inget krav att vara med i KAP.
  3. DeLaval, Lely och GEA
    Som vi nämnt ovan så vill vi stimulera våra medlemmar att använda sina MGM system på gården så optimalt som möjligt – det innebär att vi bjuder in DeLaval, Lely och GEA till våra lokaler om man så önskar för att hålla kurser åt de bönder som har investerat eller tänker investera i dessa system. Vi jobbar parallellt för att försöka få DeLaval, Lely och GEA att bli godkända som Stalljournaler.

Vill ni ha en demovisning eller har frågor är det bara att höra av er till oss:  Pernilla Edströmer 0415 195 21, Louise Ingemansson 0415 195 56 eller vår IT-projekt ledare Christoffer Isenstråle 0415-19 515

https://www.uniform-agri.com/

 

Beställningsformulär_datorpaket 20

 

SVENSKUNIFORM AGRI MANUAL

 

Prislista UA-2020

 

Lathund för U.A Mjölk