Min sida

Studieresor


Vi ska åka till USA!

Nu är det dags att ta sig över atlanten och besöka USA. Förra årets succé kommer till våren igen där Skånemejerier ek för och Skånesemin vill göra en satsning för mjölkintressenter med framtidstro på svensk mjölkproduktion, den riktar sig till dig med ett öppet sinne och med intresse att lära sig från andra.

Den 17-25 mars 2019 kommer resan gå till Wisconsin, USA där en del kommer vara sponsrat där kravet kommer vara informera andra under en informationskväll under 2019.

Programmet kommer vara en del på sal för teori som sedan följs upp ute på gårdar för praktiska besök. Det kommer vara World Wire Sire som håller i utbildningen efter önskemål om innehåll.

Detta är ett jättebra tillfälle för er som kan och har möjlighet att resa, vi jobbar för att få ihop en grupp på 10 stycken deltagare. Resan är i grunden en ”framtidssatsning” och för att maximalt kunna ta åt sig av utbildningen, kommer de med erfarenhet få förtur. Får vi in för många anmälningar så kommer det att inspirera oss att arrangera fler utbildningstillfällen i USA.

Vi tar emot anmälningar och önskar att dessa kommer in snarast.
Anmälan görs senast den 15 november till linn.gullberg@skanesemin.se eller ring 0415-19536