Logga in på TopCow

Levererar du till Skånemejerier? Missa inte hållbarhetspoäng!

Utfodringskontroll

För att uppnå maximala 4 hållbarhetspoäng inom kategorin Utfodringskontroller ska fyra Endags utfodringskontroller genomföras, en per kvartal. Om du har missat någon tidigare kontroll under året, har du fortfarande möjlighet att få ett poäng genom att genomföra en kontroll under det sista kvartalet 2024.

Du kan be din rådgivare utföra en utfodringskontroll åt dig och påminna dig om kommande kontroller. Alternativt kan du själv genomföra kontrollen med hjälp av Skånemejeriers Excel-ark, som du hittar på skanemejerier.mu under fliken Dokument med namnet ”Endagars_utfodringskontroll_v2.xlsx”.


Utbildning

Du kan också samla poäng genom att delta i kurser. Se till att anmäla dig till de kurser som passar dig och glöm inte att spara fakturan eller be om ett intyg som bevis på ditt deltagande.

Information om Skånesemins kurser för hösten och framåt finns här på hemsidan under fliken AktuelltKurser.


Ta hjälp med rapportering

Det kan vara mycket att hålla reda på när det gäller rapportering till mejeriet. Om du vill ha påminnelser och hjälp med dina rapporteringar, är du välkommen att kontakta någon av oss rådgivare. Vi hjälper dig gärna så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig – att sköta din gård!