Min sida

Lediga tjänster


Produktionsrådgivare inom mjölk- och nötköttsproduktion

 

Skånesemin håller tillsammans med Rådgivarna i Sjuhärad på att ta fram ett nytt IT system för våra husdjursnära tjänster. Det innebär att vi nu behöver en Produktionsrådgivare med erfarenhet inom IT. Inledningsvis jobbar du med att starta upp managementprogrammet Uniform-Agri och aktivitetsprogrammet CowManager hos våra kunder som uteslutande är mjölk- och nötköttsproducenter. Det innebär att vi nu söker en Produktionsrådgivare med IT kompetens.

Arbete med produktionsrådgivning är grunden för alla arbetsuppgifter i tjänsten. Inom produktionsrådgivning ingår arbete med utfodringsfrågor, foderstatsberäkningar enligt Norfor, management runt mjölkproduktion/köttproduktion och miljörådgivning inom Greppa Näringen.

Som produktionsrådgivare på Skånesemin arbetar man självständigt men i nära samarbete med andra produktionsrådgivare, veterinärer, IT ansvarig, husdjurstekniker och avelsrådgivare. Förutom individuell rådgivning arbetar vi också med att arrangera och hålla kurser samtidigt som vi driver och deltar i olika utvecklingsprojekt.

För att passa till denna tjänst hos oss på Skånesemin är du agronom eller lantmästare med IT kunnande och erfarenhet av mjölk- och nötköttsproduktion. Vi utgår från att du tycker det skulle vara stimulerande att vara med och utveckla kompetensen både hos våra medlemmar och kunder – bönderna i Skåne och hos personalen på Skånesemin. Personligen är du positiv och drivande. Vi erbjuder dig ett spännande och fritt arbete på en modern arbetsplats där vi har roligt när vi jobbar! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och utgår från vårt huvudkontor i Hörby. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av VD Martin Olsson på 0415‑195 02.

Välkommen med din ansökan, e-posta till martin.olsson@skanesemin.se senast 28:e februari 2018. Rekryteringsprocessen pågår fortlöpande så skicka in din ansökan så fort du får tillfälle.