Min sida

Lediga tjänster


Ekonom med erfarenhet av jordbruk

Vi behöver utöka vår kompetens inom ekonomi/administration då våra tjänster och arbetsuppgifter inom detta arbetsområde ökar. För tjänsten krävs akademisk utbildning inom ekonomi såsom civilekonom med erfarenhet av jordbruk eller agronom/lantmästare med ekonomisk inriktning. Intresse för jordbruk med betoning på mjölk- och nötköttsproduktion är en fördel.

Du ska tycka det är stimulerade att jobba självständigt men du bör också trivas med att jobba i team. Förmåga att använda engelska i tal och skrift är också en förutsättning för denna tjänst. Det är en fördel om du har körkort och tillgång till egen bil. Personligen är du positiv och drivande. Vi erbjuder dig ett spännande och fritt arbete på en modern arbetsplats där vi har roligt när vi jobbar!

Tjänsten gäller tillsvidare, är heltid och utgår från vårt kontor i Hörby. Tillträde efter överenskommelse. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Martin Olsson (VD) på 0415-195 02. Välkommen med din ansökan, e-posta till martin.olsson@skanesemin.se senast 31:a augusti 2018. Rekryteringsprocessen pågår fortlöpande så skicka in din ansökan så fort du får tillfälle!

 

Skånesemin är en av landets husdjursföreningar – en ekonomisk förening som ägs av skånska mjölk- och nötköttsproducenter. Föreningen omsätter 45 miljoner kronor och har ca 40 årsanställda. Hos oss finner du husdjurstekniker, veterinärer, lantmästare, agronomer, ekonomer och systemvetare som arbetar med service (semineringar, dräktighetsundersökningar och vaccineringar mm), kokontroll, avel samt rådgivning och utbildning när det gäller utfodring, avel, djurhälsa och ekonomi till de skånska mjölk- och nötköttsbönderna. Skånesemin sköter också ledning/administration av Skånemejerier ek för som är en leverantörsförening som köper upp mjölkråvara som sedan säljs till Skånemejerier AB.