Min sida

Lediga tjänster


Husdjurstekniker

Husdjurteknikerns huvudsakliga arbetsuppgifter är seminering, dräktighetsundersökning, avhorning och vaccinering av nötkreatur på våra medlemmars mjölk- och nötköttsgårdar. Våra kunder finns i hela Skåne.

Skånesemin har för närvarande 16 personer anställda som Husdjurstekniker inom avdelningen Service och vi står inför ett generationsskifte där relativt många av våra anställda Husdjurstekniker går i pension inom fem år. Det innebär att vi nu söker Husdjurstekniker som kan förstärka avdelningen inför framtiden.

Personligen är du positiv och drivande. Vi erbjuder dig ett spännande och fritt arbete på en modern arbetsplats där vi har roligt när vi jobbar!

Tjänsten gäller tillsvidare, är heltid och utgår från vårt kontor i Hörby alternativt hemifrån bostaden i det fall detta passar in i förhållande till de områden vi behöver förstärkning. Tillträde efter överenskommelse. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Kerstin Jacobsson (Fältansvarig) på 0415-195 45.

Välkommen med din ansökan, e-posta till Kerstin.Jacobsson@skanesemin.se senast 30:e november 2018. Rekryteringsprocessen pågår fortlöpande så skicka in din ansökan så fort du får tillfälle!