Min sida

Lediga tjänster


Skånesemin

Projektcontroller med IT-intresse

Poolia söker till Skånesemin i Hörby en Projektcontroller med IT-intresse. Tjänsten är en ny befattning på heltid och avser en tillsvidareanställning. Tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Är du nyutexaminerad eller har några års erfarenhet och är intresserad av controlling, verksamhetsstyrning, IT-projekt och processutveckling? Vi ser det som värdefullt om du har en akademisk examen från universitet/högskola eller från YH/KY. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

 

Ort: Hörby Publicerad: 19april Sista ansökningsdag: 6 maj Omfattning: Heltid Referensnummer: 50154 Löpande urval – Sök redan idag  www.poolia.se/lediga-jobb/horby/projektcontroller-med-it-intresse/50154
Rekryteringskonsult/ Chefsrekryterare 073-944 54 60, peder.bjursten@poolia.se

 

Arbetsuppgifter

Som Projektcontroller med IT-intresse inom Skånesemin i Hörby erbjuds du ett varierande och utvecklande arbete i en kunskapsorienterad och professionell organisation. Vi är inne i en spännande fas inom ekonomi-, controlling och IT-områdena. Du kommer att arbeta nära och avlasta VD, IT-ansvarig, Ekonomichef och övriga ledande befattningshavare i bolaget. Som Projektcontroller med IT-intresse kommer du att arbeta med: • Integration mellan affärssystem och olika IT-system • Kartläggning och utveckling av processer och rutiner inom bolaget • Stödja och avlasta VD, IT-ansvarig, Ekonomichef och övriga ledande befattningshavare med olika analyser och utredningar • Lönsamhetsuppföljning och verksamhetsstyrning Du rapporterar till Projektledare IT.

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser det som en fördel om du har någon form av påbyggnadsutbildning från högskola/universitet eller YH/KY inom ekonomi, controlling eller IT. Du är nyutexaminerad eller har några års relevant erfarenhet. Du har ett stort verksamhetsintresse och vill arbeta operativt samt är utvecklingsorienterad. Du har intresse för projektarbete inom ekonomi-, controlling- och IT-området. Du har viljan att få en stor kunskap om affärssystem och du är redan en driven användare av Office-programmen. Vi tror att du ser IT som en möjliggörare för att åstadkomma en effektivare verksamhet och som en förutsättning för att kunna skapa konkurrensfördelar. För att lyckas i tjänsten har du lätt för att kommunicera samt skapa goda relationer internt och externt. Som person är du självgående, ansvarstagande, strukturerad, analytisk och service-minded. Vidare är du positiv, drivande, förtroendeingivande och prestigelös. Du trivs både med att arbeta självständigt och i team. Det är en fördel om du har B-körkort och tillgång till egen bil.

 

Skånesemin

Skånesemin är en av landets husdjursföreningar – en ekonomisk förening som ägs av skånska mjölk- och nötköttsproducenter. Föreningen omsätter 42 miljoner kronor och har 40 årsanställda. Hos oss finner du husdjurstekniker, veterinärer, lantmästare, agronomer och ekonomer som arbetar med service (semineringar, dräktighetsundersökningar och vaccineringar mm), kokontroll, avel samt rådgivning och utbildning när det gäller utfodring, avel, djurhälsa och ekonomi till de skånska mjölk- och nötköttsbönderna. Läs mer på skanesemin.se